Activiteiten en locaties

 

Het bestuur van ESAN heeft besloten om alle groepsactiviteiten van ESAN, zowel in Het Honk, De Schakel of op andere binnenlocaties NIET door te laten gaan. Dit geldt voorlopig vanaf heden tot en met 19 december 2021. Zodra er weer meer mogelijk is, stellen we u daarvan op de hoogte.

 

ESAN kent een breed scala aan activiteiten.

Door die grote diversiteit bereiken we een hele brede doelgroep:

  • Bestaande deelnemers aan onze activiteiten, variërend in leeftijd (van 50+ tot hoogbejaard), maatschappelijke achtergrond en verschillen in sociaal-economische positie (van hoog opgeleid tot laag opleidingsniveau).
  • Oudere bewoners van Nieuw-West (geen leden) met een WMO-indicatie (lichamelijke of psychosociale problematiek), die zich eenzaam voelen of die in een sociaal isolement verkeren. Daaronder ook ouderen met een schuldenproblematiek.
  • Scootmobielgebruikers, mensen met een fysieke beperking.
  • Alleenstaande ouderen, op zoek naar uitbreiding van hun netwerk.
  • Vitale ouderen die zich graag vrijwillig willen inzetten voor de samenleving.
  • Ouderen die graag hun levensverhaal opgetekend zien door een schrijver (vrijwilliger).
  • Ouderen die willen nadenken over de dood, over zinvol ouder worden en actief zoeken naar een invulling van hun leven in de 3e of 4elevensfase.

 

Wilt u meer weten over onze activiteiten, lees dan de Nieuwsbrief en de activiteitenkalender per maand die verzameld zijn onder de pagina Documenten, of bekijk de dagelijkse activiteiten op de website “Wij zijn Nieuw-West”.

 

Naast onze doorlopende en incidentele activiteiten hebben we ook specifieke projecten zoals:

 

Voor de binnenactiviteiten maken wij gebruik van twee locaties in Slotermeer, maar er zijn ook buitenactiviteiten zoals bijvoorbeeld de scootmobieluitjes, bosmobieluitjes, museumuitjes enz.

 

Het Honk
Jan de Louterpad 8
1063 ME
Slotermeer

 

De Schakel
Paul Scholtenstraat 36A
1063 NG
Slotermeer