Locatie en tijdstip

 

Het bestuur en de vrijwilligers van ESAN organiseren de komende tijd buitenactiviteiten, natuurlijk met inachtneming van de RIVM-maatregelen.

Bekijk de mogelijkheden door hier te klikken.


ESAN is er voor alle senioren die in Nieuw West wonen. Wij streven naar een breed scala aan activiteiten om ook een brede doelgroep aan senioren te bereiken.

Voor ons is het belangrijk dat we zowel hoog- als laagopgeleide senioren bereiken. Dat we mensen tot onze doelgroep mogen rekenen met een hoog-, midden en laag inkomen, mensen met verschillende etnische achtergronden, religies, levensopvattingen of levensstijlen.

Daarnaast willen we mensen inzetten op hun talent. Zodra een senior zich aanmeldt met een specifiek talent kijken we of we een nieuwe activiteit kunnen opzetten voor nieuwe doelgroep(en).

Iedere maand wordt een activiteitenkalender gemaakt met een overzicht van alle ESAN activiteiten, geordend per maand.

De binnenactiviteiten vinden plaats op twee locaties (vanwege Corona voorlopig niet) en daarnaast zijn er tal van buitenactiviteiten.:

 

Het Honk
Jan de Louterpad 8
Slotermeer
De Schakel
Paul Scholtenstraat 36A
Slotermeer

 

Klik op de knop hieronder om de meest recente activiteiten te bekijken.Ieder half jaar komt er een ESAN Nieuwsbrief uit. Klik op onderstaande link voor de meest recente versie: